Şota: Trabzonspor güçlüdür

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Trabzonspor güçlüdür. Buradan da kesinlikle kalkıp daha iyi performans gösteren bir takım olacağına inanıyorum" dedi. Spor T

Şota: Trabzonspor güçlüdür

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Trabzonspor güçlüdür. Buradan da kesinlikle kalkıp daha iyi performans gösteren bir takım olacağına inanıyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, "Maçın başında geriye düşmemiz moral olarak bizi etkiledi. Şansımız yanımızda değildi. Zor durumdayken bazen şans yardımcı oluyor ama şu an bizim için tam tersi oluyor. İlk devre biraz karışık oldu ama ikinci devre daha çok pas yaptık, top çevirdik ve organizasyonda kaldık. Son dakikalarda güzel pozisyonlar bulduk. Mehmet Ekici, N’Doye’nin pozisyonları var. Bir de son dakikada kaçan penaltı vardı. Bunlar zor durumda oluyor. Bu güven meselesidir. Futbolculara güven lazım. Olaylar herkesi etkiliyor. Tabii ki Trabzonspor güçlüdür. Buradan da kesinlikle kalkıp daha iyi performans gösteren bir takım olacağına inanıyorum" dedi.

 

"KENDİNİ TRABZONSPORLU GÖREN HERKES KULÜP İÇİN YAPABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNMELİ"

 

Takımın olumsuz havadan nasıl çıkacağının sorulması üzerine deneyimli çalıştırıcı, "Bu durumdan çıkışın çok basit bir yolu var. Herkes kendi işini yapacak. Kendisini Trabzonsporlu gören herkesin bu kulüp için yapabileceklerini düşünmeli. Çünkü bu kulüp bugüne kadar kimseye zarar vermemiş. Bu kulüp bünyesinde bulunan kimseyi üzmemiş. Her şeyi vermiş. Daha fazla çalışmamız lazım. Burada yeni bir stil oluşturmak gerekmiyor. Herkes ’ben ne yapabilirim?’ diye kendisine sorsun. Bunu yapmak zorundayız" diye konuştu.

"HERKESİN GÖREVİNİ YERİNE GETİRMESİ GEREKİYOR"

‘Herkesin görevini yerini getirmesi gerekiyor’ diyen Arveladze, "Bunun başka yolu yok. Böyle düzen gelecek, mecbur gelecek. Biz getireceğiz, başkası getirecek Bu iş devam edecek yani. Trabzonspor bundan daha kötü zamanlar da geçirmiş ve ardından başarılı olmuş, şampiyon olmuş. Daha fazla isteyerek, daha fazla severek çalışmalıyız. Futbolcular için moral ve güven çok önemli. Yetenek tabii ki çok önemli ama sadece yetenek geçerli değil. Güven lazım. Güven kazanarak, mücadele ederek geliyor. Elimizde olmayan nedenlerle çok puan kaybettik. O konuları konuşmak istemiyorum. Bugün penaltıyı atamadık ama olmayan penaltı benim kaleye girdi. Olan ofsayt benim kaleye girdi. Direğe çarpan top benim kaleye girdi, benimki girmedi. Bazen şans da lazım bir takımın havaya girmesi için" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler