Şota telafi istedi: 5'te 5 yapmalıyız

Trabzonspor’un hocası Şota, Osmanlı şokundan sonra yaşadıklarını, “Ben de anlamadım. 1 hafta bile değil, daha kısa. Bu nasıl oldu, aynı takım nasıl bu hale geldi anlamadım. Araştıracağız, konuşacağız” sözleriyle özetlemişti. Bordo-Mavililer’in teknik dir

Şota telafi istedi: 5'te 5 yapmalıyız

Trabzonspor’un hocası Şota, Osmanlı şokundan sonra yaşadıklarını, “Ben de anlamadım. 1 hafta bile değil, daha kısa. Bu nasıl oldu, aynı takım nasıl bu hale geldi anlamadım. Araştıracağız, konuşacağız” sözleriyle özetlemişti.

Bordo-Mavililer’in teknik direktörü, önce kurmayları ve sportif direktör Süleyman Hurma, ardından da öğrencileriyle konuştu. Tüm takımına seslenen Karadeniz temsilcisinin teknik patronunun şu mesajları verdiği öğrenildi: “Ben sizleri tanıyamadım. Sanırım sizler de maçı bir daha izlemişsinizdir. Sizlerin de kendinizden memnun olduğunuzu sanmıyorum. Eğer Osmanlı deplasmanını kazansaydık 5 maçlık seride belki 1 beraberlik hakkımız olacaktı. Ancak artık öyle bir şansımız yok. Zirve için 5’te 5 yapmak zorundayız.”

Analiz toplantısı bugün

Bu arada ekibiyle birlikte Konyaspor’un bu sezon oynadığı tüm maçları izleyen Gürcü teknik adamın yardımcılarıyla birlikte bugün detaylı bir analiz toplantısı yapacağı öğrenildi. Başarılı çalıştırıcı, takımına formda Konyaspor’u tam olarak ezberletmeyi planlıyor.


Deplasman büyüsü bozuldu

Ligde deplasmanda oynadığı Beşiktaş ve Kayserispor maçlarını kazanarak iç sahadaki puan kayıplarını bir anlamda telafi eden Trabzonspor’da Osmanlıspor yenilgisiyle deplasman büyüsü de bozuldu. Avni Aker’deki 3 maçta birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet alan Bordo-Mavililer, deplasmanda ise 2 galibiyet ve bir mağlubiyet elde etmiş oldu. Karadeniz ekibi, iç sahadaki sıkıntısını da Konya karşısında gidermenin hesabını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor