Şota takımı toparlıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Galatasaray mağlubiyetinin ardından bozulan moralleri toparlamak için yoğun bir mesai harcıyor. Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında taraftarı önünde Galatasaray'a karşı oynadığı futbolun karşılığını alamayarak

Şota takımı toparlıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Galatasaray mağlubiyetinin ardından bozulan moralleri toparlamak için yoğun bir mesai harcıyor.

Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında taraftarı önünde Galatasaray'a karşı oynadığı futbolun karşılığını alamayarak sahadan 1-0 mağlup ayrılan bordo-mavililerde teknik direktör Shota Arveladze, bozulan moralleri toparlamak için yoğun çaba harcıyor. Galatasaray maçı sonrası Osmanlıspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Karadeniz ekibi dünü izinli olarak geçirdi. Futbolcularından dinlenmelerini ve antrenmanlara rahat kafayla gelmelerini isteyen Gürcü teknik adam, bugün başlayan Osmanlıspor maçı hazırlıkları öncesinde oyuncularıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler