Şota; "Şota bağırmayın, Onur diye bağırın"

Trabzon havaalanında Bazı bordo mavililer "yönetim istifa" “Hurma istifa” ve “Herkes gider Onur kalır” tezahüratında bulundu.Diğer bir taraftar grubu ise Şota leyhine tezahürat yaptı. O arada Şota, Onur leyhine bağıran gruba doğru yürüdü ve kendini destek

Şota; "Şota bağırmayın, Onur diye bağırın"

Trabzon havaalanında Bazı bordo mavililer "yönetim istifa" “Hurma istifa” ve “Herkes gider Onur kalır” tezahüratında bulundu.

Diğer bir taraftar grubu ise Şota leyhine tezahürat yaptı. O arada Şota, Onur leyhine bağıran gruba doğru yürüdü ve kendini destekleyen taraftar grubuna dönerek; "Şota diye bağırmayın; "Trabzonspor, Onur, Ünal, Hami diye bağırın" dedi.

Bu arada bir taraftar kendisine; "Şota trübün olarak seni destekliyoruz" şeklindeki ifadesi üzerine; "Beni değil Trabzonspor'u destekleyeceksin. O trübün bu tribün diye ayrılmayın. Tüm tribünler Trabzonspor'u desteklesin" dedi. Arabasına bindiği sırada kapıyı açan bir taraftar Şota'ya dönerek; "Şota bu süreçte sizlerde Onur da kötü günler geçirdi. Artık bu işi tatlıya bağlayın önerisine ise Şota; Bizim uğraşımız Trabzonspor için. Biz kimseyi kaybetmek istemiyoruz" dedi.

trabzonspor-a-olayli-karsilama-7560410_521_m.jpg

trabzonspor-a-olayli-karsilama-7560410_2342_m-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor