Şota: "Patronlarla konuşacağım"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze maç sonu açıklamalarda bulundu. Şota, "zor yorum yapmak. Şanssızlık hala bizi takip ediyor. Sonuçta her golda şans olmuyor. Tartışılan bir gol var. Ofsayt olmayabilir. Onada alıştım. Önceki haftalarda oldu birşe

Şota: "Patronlarla konuşacağım"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze maç sonu açıklamalarda bulundu.

Şota, "zor yorum yapmak. Şanssızlık hala bizi takip ediyor. Sonuçta her golda şans olmuyor. Tartışılan bir gol var. Ofsayt olmayabilir. Onada alıştım. Önceki haftalarda oldu birşeyler. Erken gol olabilirdi. Zor tabi. Mücadeleyi bırakmak istemiyorum. Trabzonspor'da olmak benim için büyük bir olay ve sorumluluk. Kulübün içinde dışında bir sürü birşeyler oluyor. Morali düzeltemedik. Oyuncular kolay kopuyorlar. Mücadele vermeye hazırım. Patronlar ile oturup her kararra da hazırım. Buradan gidince konuşacağım. Hatalar yaparken bu kadar pozisyona girerken. Futbol bazen acısı bize vuruyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor