Şota o soruna dikkat çekti!

Galatasaray maçında oynanan oyundan genel olarak memnun olduğunu futbolcularına aktaran Shota Arvaladze, son vuruşlarda acele etmelerinden dolayı istedikleri skoru elde edemediklerini vurguladı. Artık Galatasaray maçının geride kaldığını ve önlerinde daha

Şota o soruna dikkat çekti!

Galatasaray maçında oynanan oyundan genel olarak memnun olduğunu futbolcularına aktaran Shota Arvaladze, son vuruşlarda acele etmelerinden dolayı istedikleri skoru elde edemediklerini vurguladı.

Artık Galatasaray maçının geride kaldığını ve önlerinde daha zorlu müsabakaların kendilerini beklediğini anlatan Gürcü teknik adam, yaşadıkları sorunları ve eksiklikleri daha çok çalışarak gidereceklerini belirtti.

Takım olma yolunda önemli aşama kaydettiklerini belirten Shota Arveladze, ligin daha başları olduğunu ve her takımın yaşadığı sıkıntıları kendilerininde yaşadığını ifade ederek saha içinde daha çok konuşan ve bir birine yardımcı olmayı alışkanlık haline getiren bir takım görmek istediğini belirtti.

Ligde ilerleyen haftalarda takım olarak daha iyi sonuçlar alacaklarına inancının tam olduğunu vurgulayan genç teknik adam, Galatasaray karşısında sergiledikleri üst düzey futbolu sürdürmeleri halinde hak ettikleri puanları olacaklarına yürükten inandığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor