Şota: O Fenerbahçe maçını unutamayız

Şota'dan Trabzonspor Fenerbahçe maçı değerlendirmesi

Şota: O Fenerbahçe maçını unutamayız

Trabzonspor’un eski gol kralı ve eski teknik direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesinde Akyazı’da Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Güzel bir maç izlemeyi umduğunu söyleyen Arveladze  “Geçmişi düşünerek güzel bir futbol bekliyorum. Umarım güzel bir maç izleyeceğiz. Bence bu maçta son dakikaya kadar bırakma şansı olmaz. Çok coşkulu ve kaliteli bir maç olacak. Bu maçta son saniyeye kadar kimse durmaz, erken maç bitmez. İki takım için önemli bir maç. 28. haftada aynısı mı olacak diye mi soruyorum. Kimsede hata olmasın en kolay hakemde buluyorlar. Millet onu arıyor. Ama bu maçlar kolay geçmiyor. Bugün maçtan sonra futbol konuşulsun istiyorum. Bu tür maçlara çok sık gelemiyoruz. “  dedi.

Unutamadığınız bir Fenerbahçe maçı var mı sorusuna “Öyle bir maç sordun ki. Bu maçı söylüyorsun bir acıma geliyor. Burada 2-1 yenildiğimiz şampiyonluğun gittiği maç. Bir çok final oynadık ama o 2-1 yenildiğimiz o maçı unutamayız.” Cevabını verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler