Şota: Net, Çabuk, Kararlı!

Bordo-Mavililer'in teknik direktörü Şota Arveladze, son 3 haftada kaybedilen 9 puan hakkında üzgün olduklarını dile getirdi. Gürcü hoca, “Puan kaybettiğimiz maçları defalarca izliyorum. Gördüğüm şu ki rakip kaleye gitmek sorun değil. Bizim sorunumuz üretk

Şota: Net, Çabuk, Kararlı!
Bordo-Mavililer'in teknik direktörü Şota Arveladze, son 3 haftada kaybedilen 9 puan hakkında üzgün olduklarını dile getirdi.

Gürcü hoca, “Puan kaybettiğimiz maçları defalarca izliyorum. Gördüğüm şu ki rakip kaleye gitmek sorun değil. Bizim sorunumuz üretkenlik. Rakip sahaya gidiyoruz, orada çok oyalanıyoruz. Yani o bölgeye gidip, vakit kaybedersek, sonuca varamayız. Dolayısıyla pozisyon netliğini de kaybetmiş oluruz. Çok daha net, çabuk, kararlı oynamalıyız. Futbolcularımın inisiyatif alması ve şut kullanması yönünde uyarılarda bulunuyorum. Artık kaleyi gördüklerinde hedefi vuracaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada Trabzonspor’da Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıkları sürüyor. Tesislerde yapılan, teknik direktör Şota Arveladze’nin önderliğinde gerçekleşen idmanda koşu ve pas çalışması yapıldı. Milli takımda bulunan oyunculardan yoksun yapılan antrenmanda Gürcü hoca; Cardozo, N’doye, Marko Marin ve Yusuf gibi başarılı hücumcularıyla özel olarak çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler