Şota: ''Mutlu olmayan oyuncular istemiyoruz''

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şota Arveladze takımda mutlu olmayan oyuncuları istemediğini söyledi. "Erken gol atmak ve topun bizde kalması çok önemli. İyi bir rakibe karşı oynayacağız. İnsanları mutlu et

Şota: ''Mutlu olmayan oyuncular istemiyoruz''
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şota Arveladze takımda mutlu olmayan oyuncuları istemediğini söyledi.
 
"Erken gol atmak ve topun bizde kalması çok önemli. İyi bir rakibe karşı oynayacağız.
 
İnsanları mutlu etmek kolay olmuyor. Mutlu olmayan oyuncular istemiyoruz. Elbette sorunlar olacak ama mutsuz oyuncu istemiyoruz. Ben Trabzonspor'un omuzlarımda olmasını istiyorum. Bu sahada biz de mağlup olduk, bizden sonra da mağlup oldular. Ama alkışla çıktık. Tarih bize gösteriyor ki, burada maç kazanılır. Burada tek kale arkası yok iki kale arkası var. Biz herkesten bu alkışı istiyoruz. Biri oyunu beğenmiyorsa tabii ki beğenmedim diyecek. Biz çalışıyoruz iyi olsun diye. Yeter ki bir tane kale arkası olmasın 4 tane tribün var. Herkesin rengi belli. Ben onu istiyorum futbolcular da bilsin. Aldığım desteği sadece soldan, sağdan, arkadan istemiyorum. Her taraftan istiyorum futbolcular da öyle istiyor. Eleştiriyi de her taraftar istiyoruz.
 
Burası Trabzonspor. Kaç kişi burada olmak istiyor, kaç çocuk bu kulüpte olmak istiyor ama olmuyor. Yetenekleri yok. Bu kulüp başarılara sahip, tarihe sahip. Bunu başaracak günce sahip. Herkesi mutlu olmaya davet ediyorum. Ve maça çağırıyorum.
 
Bir Çek oyuncu gelince, burada Çek olmadığını yeni mi öğreniyor? Ben Gürcü'yü zor buluyorum, o nereden bulsun. Bu kulüp size hizmeti, parasını veriyorsa... Birisi gitmek istiyorsa anlaması lazım. Bugün gidemezsin, yarın gidebilirsin. Veya bugün de gidebilirsin. Bu kulübün çok büyük geçmişi var
 
Kamp dönemi, ağır çalışmalar. Bunlar düzene gelir ve sonra Trabzon "tıkır tıkır, tıkır tıkır" yoluna girer. Onur'a bağlı oyuncular ne demek? Onur bu kulübün kaptanı, 25 kişi ona bağlı olacak. 4 kişi değil, ben 25 kişi istiyorum. 4 kişi mi sahip çıkmış sadece. Onur'a 4 kişi bağlıysa, işimiz var. Ben Trabzonspor'a bağlı oyuncular istiyorum. Olmuyorsa zaten, efsaneler bile ayrıldı buradan.
 
Şota ayrıca yarınki maçta Onur Kıvrak'ın forma giyeceğini ancak Mehmet Ekici'nin oynamayacağını açıkladı. "
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler