Şota: "ligin en iyi takımını yendim"

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Yönetimi ile karşılıklı olarak anlaşarak görevinden ayrılan Şota Arveladze, katıldığı bhir programda açıklamalarda bulundu.    "AYRILMAMI YÖNETİM İSTEDİ’’   Şota erken ayrılıkla ilgili; "Ayrılmamı yönetim istedi. İstifa etm

Şota: "ligin en iyi takımını yendim"
Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Yönetimi ile karşılıklı olarak anlaşarak görevinden ayrılan Şota Arveladze, katıldığı bhir programda açıklamalarda bulundu. 
 
"AYRILMAMI YÖNETİM İSTEDİ’’
 
Şota erken ayrılıkla ilgili; "Ayrılmamı yönetim istedi. İstifa etmemi istediler, bana da başka şans kalmadı. Ama bir kırgınlığım yok. Son güne kadar inandığım her şeyi yapmama izin verdiler. Kimse karışmadı.’’ açıklamalarında bulundu.
 
Kendisine yöneltilen sorulara esprili yanıtlar veren Gürcü teknik adam, "Bir gün geri Trabzonspor’a döner misiniz?’’ sorusunu "Daha önce dönmem demiştim, ama döndüm. O yüzden kesinlikle dönerim desem daha doğru olur’’ şeklinde yanıtladı. 
 
"TAKIMI LONDRA’YA TAŞISALAR DA DEĞİŞMEZ’’
 
Genç teknik adam taraftarların takımlarına sahip çıkması gerektiğini belirtti ve "Trabzon insanı maçlara gelmeli, takımı taşlayacağına bağrına basmalı. Bu şehir bu kadar mutsuzluğu haketmiyor. Bu şekilde devam ederse Trabzon’u değil İstanbul’a Londra’ya da taşısan hiçbirşey değişmez.’’ dedi.
 
"LİGİN EN İYİSİ BEŞİKTAŞ VE BEN ONLARI YENDİM’’
 
"Ligin en iyi takımı Beşiktaş. Ben de onları yendim.’’ diyen Şota, şampiyonluk favorisinin sorulması üzerine "Öyle sorular soruyorsunuz ki, cevaplasam beni döverler’’ şeklinde esprili bir cevap verdi.
 
Futbolda sonuçların bir kişiye bağlanmaması gerektiğini ifade eden teknik adam, "teknik direktör, futbolcu, camia, hakemler, medya, ekonomi gibi birçok faktör var. Hepsi bir araya geldi ve başarısızlık doğdu.’’ ifadelerini kullandı. 
 
"HAKEMLER ÇOK KÖTÜYDÜ’’
 
Kendisinin hakemlerin göndermediğini söyleyen Şota, "Ama Allahları var onlar da çok kötüydü’’ dedi.
 
Gürcü Teknik Adam ailesinin burda yaşamaktan mutlu olduğunu söyleyerek bundan sonraki durağının yine Türkiye’den bir takım olacağına dair sinyaller de verdi.
 
"YEMEDİĞİM YEMEĞİN HESABINI VERDİM’’
 
Şota, kardeşi Arçil’in katıldığı akşam yemeğiyle ilgili ise "Arçil’in yediği yemek bana 1.8 milyon euro’ya mal oldu. O parayla bütün Gürcistan’ı doyururdum. Yemediğim yemeğin hesabını verdim. Keşke böyle olacağına sorunları konuşsaydık. Öyle dedikodular duyuyorum ki kendi geçmişime saygısızlık yapıldığını hissediyorum, bunlar Türk insanının duruşuna yakışmıyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler