Şota kimleri seçecek?

Yeni transferlerin takıma katılmasını bekleyen Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze, kalabalık kadrodan kimleri göndereceği konusunda karar aşamasına geldi. OYUNCU SAYISI 33'E ÇIKTI Hollanda kampını yarın sona erdirerek Türkiye’ye dönecek olan Trab

Şota kimleri seçecek?
Yeni transferlerin takıma katılmasını bekleyen Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze, kalabalık kadrodan kimleri göndereceği konusunda karar aşamasına geldi.
 
OYUNCU SAYISI 33'E ÇIKTI
 
Hollanda kampını yarın sona erdirerek Türkiye’ye dönecek olan Trabzonspor’da kadro şişkinliğini eritmenin formülleri aranıyor. Sportif Direktör Süleyman Hurma, 33 oyuncunun bulunduğu kamp kadrosunun son durumuyla ilgili sık sık  Şota Arveladze ile toplantı yaparak takımdan gönderilecek isimleri belirlemeye çalışıyor. Hollanda kampına 30 kişilik futbolcu kadrosuyla gelen Trabzospor'da kaleci Hakan Arıkan kamptan ayrılırken Medjani, Waris, M’bia ve kaleci Yavuz kampa dahil olunca bordo mavii takım, 33 kişilik kadroya ulaştı.
 
YENİ KATILIM DA OLACAK
 
Lazio ile anlaşmaya varılan Cavanda’nın katılımı, transferi düşünülen bir forvet, stoper ve kalecinin de alınmasıyla 37 kişiye ulaşacak olan kadro, Paraguaylı golcü Cardozu’nun da dönüşüyle 38 futbolcuya çıkacak. Bu kadrodan en az 12 ismin gönderilmesi ve kadronun 25-26 oyuncu seviyelerine indirilebileceği bildirildi.
 
Teknik direktör Şota’nın kamp ve hazırlık maçlarındaki performanslarını göz önünde bulunduracağı oyuncularıyla ilgili kararını da önümüzdeki hafta içinde Sportif Direktör Hurma’ya ilettikten sonra ayrılacak oyuncuların listesinin belirleneceği, daha sonra da bu oyunculara kulüp bulunması için çalışmalara başlanacağı öğrenildi.
 
KİRALAMA YÖNTEMİ UYGULANACAK
 
Özellikle yığılma olan bölgelerdeki isimlerin azaltılarak alternatifli bir kadro oluşturmayı düşünen Şota Arveladze’nin, bazı futbolcuların satılmasını da istemediği, kadrodaki şişkinlik nedeniyle bu oyuncular için kiralama formülünün kullanılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor