Şota kadroda değişime gidecek!

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Torku Konyaspor karşısında değişime gidecek. Osmanlıspor deplasmanında üç puanın yanı sıra en önemli kayıplarından biri de takımın yıldız isimlerinden Mbia oldu.   4. sarı kartını gören tecrübeli futbolcu, Tor

Şota kadroda değişime gidecek!
Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Torku Konyaspor karşısında değişime gidecek. Osmanlıspor deplasmanında üç puanın yanı sıra en önemli kayıplarından biri de takımın yıldız isimlerinden Mbia oldu.
 
4. sarı kartını gören tecrübeli futbolcu, Torku Konyaspor maçı öncesi cezalı durumda olması nedeniyle Gürcü teknik adam bu bölgede Medjani ve Okay ikilisine şans vermeyi planlıyor. Gol yollarında daha etkili bir takım ortaya çıkartmaya çalışan Shota Arveladze'nin N'Doye ve Cardozo ikilisine birlikte oynatmanın planlarını yaptığı öğrenildi.
 
Trabzonspor'da kalede değişim yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu. Son haftalarda yediği hatalı gollerle eleştiri oklarını üzerine çeken kaleci Onur'un Torku Konyaspor karşısında yedek kulübesinde oturtulacağı, bordo-mavililerde konuşulan en önemli gündem maddelerinden biri olurken, Kostarikalı kaleci Esteban ise formayı kapmak için gün sayıyor. Teknik direktör Shota Arveladze, Estaban'ı yapılan taktik çalışmasında ilk 11'de sahaya sürmeyi planladığı oyuncuların kalesine koyması, Kostarikalı kalecinin Torku Konyaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkma ihtimalini kuvvetlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor