Şota istifadan dönmüş!

Bordo-mavililerin Trabzonspor'un ligde Galatasaray, Osmanlıspor ve Konyaspor maçlarında aldığı ardı ardına yenilgiler teknik direktör Şota Arveladze'yi istifa noktasına getirdi. Konyaspor maçında alınan yenilgi sonrası teknik direktör Şota Arveladze'nin s

Şota istifadan dönmüş!
Bordo-mavililerin Trabzonspor'un ligde Galatasaray, Osmanlıspor ve Konyaspor maçlarında aldığı ardı ardına yenilgiler teknik direktör Şota Arveladze'yi istifa noktasına getirdi. Konyaspor maçında alınan yenilgi sonrası teknik direktör Şota Arveladze'nin soluğu başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yanında aldığı ve "Çok kötü günler geçiriyoruz. Çözüm olacaksa bırakmaya hazırım. İstifam cebimde" dediği ifade edildi.
 
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ise "Aldığımız mağlubiyetlerde senin ve takımın suçu yok. Herkes bize bir operasyon yapıldığını görüyor. Osmanlıspor maçı hariç iki maçta da hakkımız yendi ve kaybettik. Biz senin arkandayız. Bu zorlu süreci hep birlikte aşacağız. İnşallah milli arada toparlanıp, Mersin İdman Yurdu maçıyla birlikte çıkışa geçeceğiz. Sen istifayı kafandan sil" dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor