Şota: Futbolda kötü takım yok!

Trabzonspor yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Ön Eleme karşılaşmasında Lüksemburg'un Differdange takımı ile Hüseyin Avni Aker stadında saat 21.00'de karşı karşıya gelecek.Bu karşılaşma öncesinde Hüseyin Avni Aker Stardında basın toplantısı yapan Trabzon

Şota: Futbolda kötü takım yok!

Trabzonspor yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Ön Eleme karşılaşmasında Lüksemburg'un Differdange takımı ile Hüseyin Avni Aker stadında saat 21.00'de karşı karşıya gelecek.

Bu karşılaşma öncesinde Hüseyin Avni Aker Stardında basın toplantısı yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, "benim unnuzn zaman sonra burada oluşu ilgili birşeyler söylenek istediğini belirterek, resmi olarak benim için il olacak. Çok heyecanlıyım. Tüm camiaya teşekkür ediyorum bana güvendikleri ve destek verdikleri için. Maça gelirsek rakibimizin iki maçını izleme şansımız oldu. Canlı olarak izleyemedik. Geçen sene sürpriz yapan bir takım. Futbolda çok büyük takımlar var ama kötü takım yok. İiyi başlamak istiyoruz. Takımı iki maç gördük ama Trabzonspor'un gücüne inanarak yarın güzel bir maç bekliyor bizi" dedi.

1-517.jpg

Trabzonspor'a yakın olmak çok güzel buradan başladım ve baya uzun b ir yol geçtim. Bu kadar büyük bir kulüpte çalışmak benim için hayaldi. Ama benim için Trabzonspor özel bir yer ve burada başarılı olmak zorundayım. Bir kaç puan alıp bir kaç maç kaznamak benim için burada başarı değil. 

Şota takımda düşünmediği futbolcularla ilgili sorulan bir soru üzerine "Bir kaç tane oyuncu bırakacağız Trabzon'da onların yerine yeni transferler olacak ve kampa öyle gideceğiz" dedi.

Şota Arveladze, iki takımın durumları hakkında sorulan bir soru üzerine "Fizik ve teknik kapasitesi düşük bir takım. Onların bu istatistiklerine göre onlardan çok öndeyiz. Trabzonspor şuanda düşük. yeni bir hoca var yeni bir çalışma anlayışı var. Trabzonspor iyi bir takımdan uzak değil" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor