Şota : Fark yaratalım

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota, takımını Kayserispor maçına hazırlıyor ama planlarını 3 maç üzerinden yapıyor.    Yakın seride toplayacakları 9 puanın hem algıları hem de kentin havasını çok değiştireceğini düşünen Bordo-Mavililer’in hocası, “Bazıları

Şota : Fark yaratalım
Trabzonspor Teknik Direktörü Şota, takımını Kayserispor maçına hazırlıyor ama planlarını 3 maç üzerinden yapıyor. 
 
Yakın seride toplayacakları 9 puanın hem algıları hem de kentin havasını çok değiştireceğini düşünen Bordo-Mavililer’in hocası, “Bazıları ‘Sezon başı, bu iyi sonuçlar tesadüf’ diyor. Futbolda iyi sonuçları tesadüfen alabilirsiniz ama iyi oyun tesadüfen asla olmaz, olamaz. Biz iyi oynadık, iyi oyunlarımızın karşılığını aldık. Bunun daha da iyilerini başarabileceğimize inanıyorum. Ben sizler adına konuşuyorum ama sizlerin konuşma platformu saha. Orada yanıtınızı verin” ifadeleriyle öğrencilerine seslendi.
 
‘Büyük maçlar başkadır’
 
Kayseri (D), Galatasaray ve Osmanlı (D) serisinin kenti de tam manasıyla havaya sokabileceğini belirten Şota, “Geçen sezondan kalan bir deplasman sıkıntısı var. Bir seri için içeride-dışarıda kazanma alışkanlığı edinip taraftarı havaya sokmalıyız. Kayseri ve Osmanlı sınavları bu açıdan önemli. Galatasaray maçının önemini ise söylemeye gerek yok... Büyük maçlar her zaman puan olarak eşit olsa bile psikolojik anlamda farklıdır. Beşiktaş maçındaki iyi futbol ve galibiyetin bir maçlık olmadığını da Galatasaray’a karşı göstermeliyiz” değerlendirmelerini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor