Şota: Daha iyi döneceğiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip daha iyi bir düzeyde geri döneceklerini söyledi.   Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleri sonrası 9 puana ulaşmayı hed

Şota: Daha iyi döneceğiz
Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip daha iyi bir düzeyde geri döneceklerini söyledi.
 
Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleri sonrası 9 puana ulaşmayı hedeflediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirten Shota Arveladze, "Bazen her şey istediğimiz gibi olmuyor. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada eksiklerimizi giderme adına önemli bir fırsat, milli takım kamplarında bulunan oyuncularımız bizimle birlikte olmasa da eksiklerimizi ve yanlışlarımızı gözden geçiriyoruz" ifadesini kullandı.
 
Güven sorununu gidermek zorunda olduklarını ifade eden Gürcü teknik adam, "Top bizde kalması için uğraşan bir takımız. Acele ediyoruz. Acele ettiğimiz zaman da oyunu bazen karıştırıyoruz. Bunun güven meselesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Kazandıkça bu sorunu gidereceğiz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler