Şota: Çay demle, Onur: Başım üstüne

Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Onur Kıvrak hafta boyunca antrenmanlarda sergilediği performans ile göz doldurdu.   Spor Toto Süper Lig'de oynanan son Torku Konyaspor maçında eldivenleri Esteban Alvarado'ya kaptınan Onur'un isteği teknik direktör Şo

Şota: Çay demle, Onur: Başım üstüne
Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Onur Kıvrak hafta boyunca antrenmanlarda sergilediği performans ile göz doldurdu.
 
Spor Toto Süper Lig'de oynanan son Torku Konyaspor maçında eldivenleri Esteban Alvarado'ya kaptınan Onur'un isteği teknik direktör Şota'nın da dikkatini çekti.
 
Kalede yeniden bir değişikliğe giderek formayı Onur'a vermesi beklenen Gürcü teknik adam, tecrübeli eldiven ile de ilişkilerini düzeltti.
 
İdmanlardan önce başarılı file bekçisi özel görüşmeler yapan Şota, son antrenmana çıkarken de Onur'a takılarak, "Bebek doğduğunda evine gelip çayını içeceğiz ama çayları sen yapacaksın" dedi. 
 
Onur da "Başım üstüne" diyerek hocasına ziyaretinden memnun kalacağını belirtti. Genç teknik adamın hafta boyunca görüşmelerinde Onur'a, "Sadece sahaya konsantre ol. Olayları unut" dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor