Şota çare arıyor

Trabzonspor’da teknik direktör Şota Arveladze son 7 haftadaki çöküşün nedenlerine çare arıyor. Son 7 haftada alınan kötü sonuçlar nedeni ile dibe vuran Bordo-Mavililer’de Şota’nın kadroda değişime gideceği belirtildi. Kalede Onur da ısrar edecek olan Şota

Şota çare arıyor

Trabzonspor’da teknik direktör Şota Arveladze son 7 haftadaki çöküşün nedenlerine çare arıyor.

Son 7 haftada alınan kötü sonuçlar nedeni ile dibe vuran Bordo-Mavililer’de Şota’nın kadroda değişime gideceği belirtildi. Kalede Onur da ısrar edecek olan Şota’nın savunmada ise kart cezalısı olan Douglas’ın yerine Mustafa veya Medjani’ye şans vereceği ifade edildi. Orta alanda Özer’in yerine Başakşehir maçında sonradan oyuna giren ve iyi sinyaller veren Yusuf’u oynatmayı planlayan Şota’nın Marin’i de Erkan Zengin’in yerine oynatmayı planladığı belirtildi. Ayrıca Şota’nın çift forvete dönmeyi de düşündüğü ve N’Doye ile Cardozo’yu aynı anda oynatmayı kurguladığı öğrenildi. Özellikle Şota’nın oyuncularından hücuma daha çok katkı yapmalarını isteyeceği de belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor