Şota basının karşısına çıkacak

Trabzonspor’un Perşembe günü oynayacağı Differdange 03 maçının basın toplantısı ve antrenman programı açıklandı. Buna göre Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze ve bir futbolcu yarın saat 17.30’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda basının karşısına çık

Şota basının karşısına çıkacak
Trabzonspor’un Perşembe günü oynayacağı Differdange 03 maçının basın toplantısı ve antrenman programı açıklandı.
 
Buna göre Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze ve bir futbolcu yarın saat 17.30’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda basının karşısına çıkacak. Bordo-mavililer son antrenmanını ise ilk 15 dakikası basına açık şekilde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacak. Differdange 03 takımının basın toplantısı ise yarın saat 18.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda yapılacak. Antrenman ise 21.00’de yine Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda gerçekleştirilecek ve bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor