Şota alternatif arıyor

Ligde üst üste kritik puanlar kaybeden, son olarak Başakşehir’e mağlup olan Bordo-Mavililer, Süper Lig’in 12. haftasında Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak. Karadeniz ekibinde teknik direktör Şota’nın önderliğinde başlayacak çalışmalara milli takımla

Şota alternatif arıyor
Ligde üst üste kritik puanlar kaybeden, son olarak Başakşehir’e mağlup olan Bordo-Mavililer, Süper Lig’in 12. haftasında Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak. Karadeniz ekibinde teknik direktör Şota’nın önderliğinde başlayacak çalışmalara milli takımlarda bulunan oyuncular ile ekstra 2 gün izin alan Cardozo ile Mbia’nın katılmayacağı ifade edildi. 
 
Bordo-Mavililer’in hocasının antrenman öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yapacağı ve bundan sonraki sürecin değerine dikkat çekeceği öğrenildi. “Sadece puan kaybetmiyoruz, bir şehri üzüyoruz. Hiçbirinizi tanıyamıyorum bazen. Kendinize nasıl bunu yakıştırıyorsunuz anlayamıyorum” ifadelerini kullanan Şota’nın önümüzdeki günlerde oynanacak 2 hazırlık mücadelesinde daha çok yedek ağırlıklı bir kadro kullanacağı ve ilk 11’e alternatif arayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler