Şota: 18 yıl 18 ay gibi!

Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollarını ayrıdıktan sonra Şota Arveladze ile anlaşan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları için kamp yapacağı Hollanda'ya gitti.Gürcü teknik adam Shota Arveladze, çok mutlu olduğunu belirterek, “18 sene geçti. Ama bu kadar

Şota: 18 yıl 18 ay gibi!

Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollarını ayrıdıktan sonra Şota Arveladze ile anlaşan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları için kamp yapacağı Hollanda'ya gitti.

Gürcü teknik adam Shota Arveladze, çok mutlu olduğunu belirterek, “18 sene geçti. Ama bu kadar uzun olduğunu hissetmedim. Ben buradaki insanları çok seviyorum ve onlardan uzak kalamıyorum. 18 sene gibi değil de 18 ay olmuş gibi hissediyorum. İnşallah her şey güzel geçer. Trabzon benim evimdir zaten. Hedef belli burada soru işareti yok. Yaşadığımız net, fazla beklentim yok. Ersun Yanal son günde ayrıldı. Ben de dün akşam geldim ve sözleşme imzaladık” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor