Sosyal Medyada dolaşan Trabzonspor Forması gerçek mi? Açıklama geldi…

Mehmet Yiğit Alp’ten Haber61’in sorularını yanıtladı.

Sosyal Medyada dolaşan Trabzonspor Forması gerçek mi? Açıklama geldi…

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor TS Clublar’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, sosyal medyada taraftarlar tarafından paylaşılan ve yeni sezon forması olduğu ileri sürülen forma konusunda “o forma yeni sezon için yaptığımız demolardan biri” dedi.


YENİ FORMALAR HENÜZ BELLİ DEĞİL

Haber61 Spor Müdürü Tuncay Lakot’un sorularını yanıtlayan Mehmet Yiğit Alp, konu ile ilgili soru üzerine “Yeni sezon formaları henüz belli olmadı. Üzerinde çalışıyoruz. Sosyal medyaya sızan forma hazırlanan demolardan bir tanesi. Birçok örnek hazırlanıyor ve onların arasından seçiyoruz. O forma da onlardan biri. Zaten çubuklu belli onda bir sıkıntı yok. Biz diğerlerini seçiyoruz. Çubuklu her zamanki çubuklu formamız biz beyazı seçiyoruz” dedi.

TRABZONSPOR’DA TS CLUBLAR’DA BİR İLK

Yiğit Alp, TS Clublar konusundaki soru üzerine ise “İlk defa yaz kreasyonu yaz gelmeden çıktı. Bu önemli bir şey. İlk defa TS Clublar açıldığından beri. Bu bizim hazırladığımız bir kreasyon değil ama kış kreasyonu tamamen bizim hazırladığımız bir kreasyon olacak. Daha önceden yapılmamış şeyler bu kış kreasyonu ile başlayacak. Kış da yaz sonunda çıkacak, kışa kalmayacak. İstanbul Mağazası açıldı çok iyi gidiyor. Ankara Mağazası çok iyi gidiyor. İstanbul’a bir tane de Anadolu Yakasına açmayı planlıyoruz. Ondan sonrada yavaş yavaş taraftarın olduğu her yerde TS Clubları açacağız. Mağazalarda bütün maliyetleri neredeyse Yüzde 50-60 aşağıya çektik. TS Clublar iyi gidiyor. Mağazalar daha karlı hale gelecek.” ifadelerini kullandı.

Haber: Tuncay Lakot

Sosyal Medyada dolaşan Trabzonspor Forması gerçek mi? Açıklama geldi…
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler