Sosa yoksa Yusuf var

Sosa'nın yerinde Yusuf'un oynaması bekleniyor

Sosa yoksa Yusuf var
Trabzonspor'da Teknik direktör Rıza Çalımbay, kart cezası nedeniyle bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek olan Jose Sosa’nın yokluğunu Yusuf Yazıcı ile dolduracak. Çalımbay, sağda Abdülkadir, solda Olcay ve ileri uçta Burak ile Kayserispor’u yıkmayı planlıyor.

Geçen hafta oynanılan ve 2-1 kaybedilen Galatasaray maçına ceza sınırında çıkan ve sarı kart gören Jose Sosa, bugün takımını yalnız bırakacak. Hafta boyunca Arjantinli süperstarın yerini doldurmanın hesaplarını yapan teknik direktör Rıza Çalımbay, Sarı-Kırmızılılar’ı yıkacak planını belirledi. 32 yaşındaki yıldızın yerine Yusuf Yazıcı’yı sahaya sürecek olan 55 yaşındaki teknik adam, sağda Abdülkadir Ömür, solda ise Olcay Şahan’a forma verecek. Forvette ise takımın gol yükünü sırtlayan Burak Yılmaz görev yapacak.

Castillo şans bekleyecek

Orta sahada geçen haftanın yıldız ismi Juraj Kucka ile Okay Yokuşlu’ya şans verecek olan Çalımbay, savunma dörtlüsünü ise Pereira, Uğur, Hubocan ve Novak dörtlüsünden oluşturacak. Başarılı çalıştırıcı, kaleyi ise takım kaptanı Onur Kıvrak’a emanet edecek. Çalımbay’ın yedek kulübesindeki en büyük kozu ise sakatlığını atlatan ve hafta boyunca takımla çalışan Fabian Castillo olacak
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor