Sosa ve Kucka Trabzonspor’u şikayet etmedi!

Bir sosyal medya balonu daha patladı… O iddia yalan çıktı

Sosa ve Kucka Trabzonspor’u şikayet etmedi!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da her transfer döneminde yaşanan sosyal medya facialarına bugün bir yenisi daha eklenirken gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Trabzonspor’un transfer tahtasının kapanmasıyla ilgili olarak önce Jose Sosa’nın kulübü şikayet ettiği ardından Juraj Kucka’nın da şikayette bulunduğu bu nedenle yasak çıktığı iddia edilmişti.

Ortaya atılan bu iddialar yine gündem olup elden ele dolaşırken gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Haber61’in yönetim kaynaklarından el ettiği bilgilere göre Sosa ve Kucka herhangi bir şikayette bulunmadı. Özellikle Sosa’nın motivasyon olarak çok iyi durumda olduğu belirtirlirken böyle bir dönemde neden bu iddianın çıkarıldığına anlam verilemediği kaydedildi.

Transfer tahtasının kapanmasının ise Mas’a olan 200 Bin Euro’luk ödemeden kaynaklandığı belirtildi.

Öte yandan yöneticiler taraftarların kaynağı belli olmayan ve kendilerine dayanmayan sosyal medya dedikodularına itibar etmemeleri konusunda da uyarıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor