Sosa ve Kucka döndüğünde kadro nasıl olacak?

Merak edilen soruyu Rıza Çalımbay yanıtladı.

Sosa ve Kucka döndüğünde kadro nasıl olacak?
Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay samimi açıklamalarda bulundu. Özellikle Kucka ve Sosa'nın takıma dönmesiyle kadronun nasıl şekilleneceği sorusu üzerine açıklama yapan Çalımbay " En iyi olanı bulup oıynatacağız" dedi.
Çalımbay'ın açıklamaları şu şekilde ;

Her şeyi söylememiz doğru değil. En büyük sıkıntı bazı mevkilerde çok oyuncu olması ve oynamayan oyuncuların bazılarının küskün olması. Bunları düzeltmemiz gerek. Oynayanlar kadar oynamayanlarında düşünülmesi gerekiyor. Arkadaşlarımızda kendilerine göre haklılar. Herkes oynamak istiyor. Arkadaşları hazır hale getirip iyi olanları oynatıyoruz. Sonradan gelmek zordur. Bir bocalama dönemi olur. Sezon başı olsa bambaşka olur. Sonradan gelince hata olabilir.
Rıza Çalımbay hedefi böyle koydu

Trabzonspor’un hedefi çok önemli. Bu Trabzonspor’u en yukarılara taşımak. Bunların hepsi birden olacak şeyler değil. Zaman lazım ama zaman yok. Benim avantaja çevirmeye çalışacağımız konu milli ara. Kadro bu. Bu kadrodan yeni alamazsın veya gönderemezsin. Bu oyuncuları en iyiye çıkarmamız gerekiyor. Her yerde rekabet olacak. Burada herkesin kendinden çok takımı düşünmesi gerekiyor. Bazıları oynayacak bazıları oynayamayacak. Bizim çok iyi olmamız gerekiyor. Teknik Direktörlüğün zor tarafı da bu. En iyi olanı bulup onu oynatmak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor