Sosa: Tarif edilemez bir duygu

Sosa maçın ardından Haber61'e konuştu

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da sahaya kaptan olarak çıkan ve müthişte bir gol kaydeden Jose Sosa maçın ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Oynanan futbolu değerlendiren Sosa "İlk yarı güzel bir maç oldu. Maçın tamamiyle hakimiydik. İkinci yarı böyLe devam edeceğimiz zaman gol atacağımızı biliyorduk. Çok gol kaçırdık. Golü yiyince biraz geri yaslandık ama yine de mücadelemizle maçı kazandık." dedi.

İnsanları mutlu ettiğinde çok mutlu olduğunu söyleyen Arjantinli yıldız " Kaptan olarak beni maçın adamı seçmeleri büyük bir onur.. Böyle devam etmek istiyoruz. Maç öncesi çok önemli bir şey olmadı, hocamız zaten maçın önemini anlattı. Sonrası iş zamanıydı. Maç sonrası tarif edilemezdi başkanımız da soyunma odasına geldi. Tarif edilemez bir duyguydu." ifadelerini kullandı.

Taraftara da övgü yağdıran Sosa "Taraftar gerçekten inanlımazdı. Son maçta aldığımız mağlubiyetten sonra bir hediye vermemiz lazımdı. Bu kadar insanın arkanızdan gelmesi kolay bir şey değil. Maçı onların sayesinde kazandık. Bu futbolun normal durumlarından biri gol atarsınız, yersiniz. Rakibimiz güçlü sonuçta. Tabiki zor anlar yaşadık. Ama dediğim gibi futbolda normal şeyler bunlar." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor