Sosa soyunma odasında Abdulkadir’in yaptığı konuşmayı açıkladı!

Trabzonspor, Malatyaspor’u 3-1 mağlup etti.

Sosa soyunma odasında Abdulkadir’in yaptığı konuşmayı açıkladı!

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig’in 19. Haftasında ertelenen ve bu akşam oynanan Yeni Malatyaspor Trabzonspor karşılaşmasının kazananı Bordo Mavili ekip oldu.

Karşılaşma sonrası konuşan kaptan Sosa “İstediğimiz galibiyeti alamadığımız maçtan sonra bu maç önemliydi. İyi savaştık, Başakşehir’e hazırlanacağız. Abduş için çok sevinçliyim. Maç öncesi de konuşma yaptı soyunma odasında. Artık bizimle olduğunu ve bize yardım edeceğini söyledi.” İfadelerini kullandı.

Şampiyonluk için de konuşan Sosa “Yolun sonuna çok var. Henüz şuanda çok erken. Konuşmak kolay olmaz. Bu mücadelenin sonunda ne olacağını bilemiyoruzz. Her maç elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. “ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler