Sosa Noktayı koydu: "Saha içinde ve dışında..."

Jose Sosa başkan Ağaoğlu ile açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve kaptan Jose Sosa bugün basın toplantısı düzenledi.

Sosa toplantıda yaptığı açıklamada geleceği ile ilgili olarak "Gelecek adına takıma saha içinde ve dışında nasıl yardımcı olabileceğimizi konuştuk" dedi.

Sosa şu ifadeleri kullandı;

"Dün antrenman sonrasında kendisiyle bu konuları konuştuk. Beraber vereceğimiz mesajın daha etkili olacağını düşündük. Taraflarımız şunu bilsin ki takımız çık iyi hazırlanıyor. Bu uzun arada en çok sevdiğimiz şeyden mahrum kaldık ve sıkı çalışıyoruz. Ne kadar önemli maçlar oynayacağımızdan haberimiz var ve bunun için sıkı çalışıyoruz. İlişkilerimiz çok iyi ve bizi anladığı ve oyuncu arkadaşlarımız için teşekkür ediyorum Başkanımıza. Saha içinde ve dışında takıma nasıl yardımcı olabilirsem gelecek adına konuştuk. Ben burada çok mutluyum. 8 maçlık final sürecinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu final bölümüne girerken her şeyin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Kulübümüzü ben bir aile olarak görüyorum. Futbola konsantre olmak istiyorum. Eşime ailemden yapılacak her hangi bir bireyine yapılacakların beni üzeceğini ve buna izin vermeyeceğimi söylemek istiyorum. Kızlarım burada doğru. Konsantre olmamız gereken tek şeyin önümüzdeki maçlar olduğunu düşünüyorum.

Hem başkanımız, yöneticilerimiz, hocalarımız ve takımımızda çalışan herkes tek bir hedefe odaklanmış durumda. İnsanların bizi ne kadar desteklediklerini, sevgilerinin ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. Onların hayallerini gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Gelecekle ilgili konuşuyoruz ama bunun öncesinde insanların hakettiği mutluluğu onlara vermek için çalışıyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor