Sosa neden yedek başladı? Sebebi belli oldu

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda turu penaltılarla geçti.

Sosa neden yedek başladı? Sebebi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda rakibini penaltı atışları sonrası eleyen Trabzonspor'da, karşılaşmanın ilk yarısında oynanan futbol taraftarı memnun etmedi. İkinci yarıda yapılan oyuncu değişiklikleri ve özellikle kaptan Sosa'nın oyuna girmesinin ardından bordo mavililer daha baskın bir futbol ortaya koydu.

Teknik direktör Hüseyin Çimşir, Sosa'nın neden yedek başladığını ve oyuncu tercihleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, “Sosa’nın Denizli ile oynadığımız ilk kupa maçında alt baldırında darbe vardı. Onun neticesinde Kasımpaşa maçında da problemleri vardı, çok riske etmek istemedik. Diğer oyuncularla alakalı da bizim bu kadromuzda rotasyonlu bir biçimde oyuncularımızı kullanmak istiyoruz. O olsaydı, bu olsaydı demek yerine biz kime görev verirsek görevini en iyi yapmaya çalışıyor arkadaşlar. Onlarla ilgili olarak bir olumsuzluk varsa zaten onlara formayı veren benim, o konuyla ilgili de kendi öz eleştirimi yaparım” diyerek yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler