Sosa için kritik gün

Sosa transferi için bugün kritik gün.

Sosa için kritik gün
Dün gece yarısı açıkladığı Huıbocan transferinden sonra bir de ortasaha transferi yaparak transfer sezoınunu kapatmayı düşünen bordo mavililerin kulağı Sosa'dan gelecek olan haberde. Trabzonspor, Milan ile yıldız ortasaha Sosa için anlaşmaya varmıştı.Yıldız oyuncunun İtalya'dan ayrılmak istememesi üzerine düşünmek için bugüne kadar zaman istemesi üzerine Trabzonspor yönetimi beklemeye geçti. 

Kararını bugün açıklayacak olan Sosa için resmi açıklama bugün yapılabilir. Eğer Trabzonspor'un teklifini kabul ederse Sosa ile 3 yıllık bir anlaşama yapılacak. 

Milan Sportif Direktörü Massimiliano Mirabelli, Josa konusunda Trabzonspor'la anlaştıklarını söyledi. Önceki gün Gianluca Di Marzio'nun 5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme teklifine Sosa'nın sıcak baktığını belirtmesinin ardından, dün Milan cephesi de transferin kendi açılarından bittiğini duyurdu. Mirabelli, Premium Sport'a yaptığı açıklamada "Biz Trabzonspor'la anlaşma sağladık. Artık karar vermesi gereken kişi Sosa" dedi.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor