Sosa için her gün yeni transfer iddiaları!

Trabzonspor'da sözleşmesi sona eren ve hala yeni teklife dönüş yapmayan Jose Sosa bordo mavililerin canını sıkarken bir yandan da hakkındaki transfer dedikoduları da artıyor

Sosa için her gün yeni transfer iddiaları!

 Trabzonspor'da kaptanlık pazubandını takan Arjantinli futbolcunun bordo mavili takım ile sözleşmesi sona erdi. Sosa ve Trabzonspor arasında görüşmeler devam ederken hergün bir başka iddia ortaya atılıyor.

Arjantin'in Cielo Sports kanalının haberine göre Jose Sosa'ya Trabzonspor'un dışında Süper Lig'den 3 teklif var... Trabzonspor ile birlikte Sosa'ya Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in sözleşme teklif ettiği kaydedildi.

Tecrübeli futbolcunun menajeri ile birlikte önümüzdeki günlerde transfer görüşmeleri yapacağı kaydedilirken haberdeki ''Sosa, Fenerbahçe'ye bir adım kadar yakın'' ifadeleri dikkat çekti.

Ayrıca 35 yaşındaki futbolcunun Arjantin'in Estudiantes takımından da teklif aldığı ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Öte yandan Trabzonspor yönetimi son olarak 1.5 Milyon Euro teklif ettiği Sosa'dan bir an önce kararını vermesini istedi. Yıldız futbolcu ise henüz bir yanıt vermedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor