Sosa için flaş sözler “ Ukalalığı ve kendini beğenmişliği…”

Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği Sosa için sert eleştiri.

Sosa için flaş sözler “ Ukalalığı ve kendini beğenmişliği…”

Haber61 - Spor Merkezi

Trabzonspor’un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Haber61’de yayınlanan Şehrin Nabzı programına konuk oldu ve net açıklamlarda bulundu.

Yusuf Yazıcı varken Sosa’nın alınmasının yanlış olduğunu söyleyen Tekelioğlu, yıldız oyuncunun Malatyaspor maçında gördüğü kırmızı kart için de “Avrupa’da o hareketi yapamaz, Oyuncunun ukalalığı kendini beğenmişliği nedeniyle hareketi yaptı” ifadelerini kullandı.
 
İşte Tekelioğlu’nun o açıklamaları “Zaman zaman Rıza Hocaya o neden oynamıyor, bu neden oynamıyor diye soruluyor. Hoca bir kadro yapar o şekilde çıkar maça. 15 kişiyle oynayamaz. Sosa bunu Avrupa’da yapamaz. Malatyaspor maçında yaptığı çok yanlış. Oyuncunun ukalalığı kendini beğenmişliği nedeniyle hareketi yaptı ve atıldı oyundan. O dönemde alladılar pulladılar oyuncuyu buraya getirdiler. Son derece yanlış bir transferdir. Bu oyuncu 32 yaşından sonra buraya gelecek. Burada futbolu bırakacak. Bonservis dönüşü de yok. Abdülkadir’in yeri Yusuf’un oynadığı yerdir. Biri varken diğeri oynamaz. Abdülkadir Yusuf’tan çok daha yaratıcı. Çok akıllı bir oyuncu. Pası alacak oyuncunun bile akıl etmediği şekilde oynar. Yusuf varken Sosa’nın olması yanlış. Yusuf çok iyi. Bir 20 yaşında biri 32 yaşında. Biri futbolu bırakacak, diğerinden büyük bir bonservis girişi olacak.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor