Sosa Galatasaray maçına hazırlanıyor

Sosa Galatasaray maçına bileniyor

Sosa Galatasaray maçına hazırlanıyor

Geçen yıl beklentilerin altında kalan ve performansından çok aldığı ücret konuşulan Jose Sosa, bu sezon kendini toparlamış gözüküyor.

Hazırlık dönemini iyi geçiren, ligin ilk 3 maçında da geçen yıla göre daha olumlu sinyaller veren Arjantinli yıldız, patlamayı Galatasaray karşılaşmasında yapmak istiyor.

Antrenmanlardaki hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Sosa, attığı gol ve yaptığı asistlerle teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Teknik direktör Ünal Karaman, cumartesi günkü kritik maçta Sosa’nın tecrübesine çok güveniyor.

33 yaşındaki Tangocu, taraftar desteğini de arkasına alarak Galatasaray maçının kaderini belirleyen isimlerden biri olmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler