Sörloth ve Nwakaeme pişmanlığı

Sörloth ve Nwakaeme'nin eski takımları bin pişman

Sörloth ve Nwakaeme pişmanlığı

Trabzonspor 2 senedir transferde önemli hamleler yapıyor ancak öyle iki isim var ki; hücum istatistikleriyle takımı sırtlıyor, rakipleri kıskandırıyor. Onlar Nwakaeme ve Sörloth. 2018’in yazında 1.1 milyon Euro’ya Hapoel Beer Sheva’dan kadroya katılan Nwakaeme, 2 sezonda tam 44 kez skora katkı sağladı. 24 gol atıp, 20 asist yapan ve bu alanda takımın en iyisi olan Nwakaeme’ye, bu sezon da Sörloth eşlik etti. 750 bin Euro’ya 2 seneliğine kiralanan ve 6 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu Trabzonspor’da olan Norveçli santrfor, ligde 19 golle krallık tahtında oturuyor. Diğer kulvarlarda da 6 golü bulunuyor.

3 kez şampiyon yaptı

Peki bu iki ismi gönderen eski takımlarının durumu ne? Hücum anlamında tam anlamıyla içler acısı! İsrail’de son şampiyonluğunu Nwakaeme’nin oynadığı 2017-2018 sezonunda yaşayan Hapoel, o yıl 70 gole ulaşmıştı. Aynı Hapoel, Nwakaeme gittikten sonra 2018-2019’da 48 golde kaldı. Bu sene ise 26 haftalık normal sezon itibarıyla toplam 33 gol atabildiler. Nwakaeme’nin oynadığı 3 sezonda da şampiyonluk yaşayan Hapoel Beer Sheva, iki yıldır bu hedefin uzağında.

Artık devler peşinde

Sörloth’u gönderdiğine pişman olan Crystal Palace ise İngiltere Premier Lig’in en az gol atan 3 takımından biri. İngiliz ekibi, 29 haftalık lig yarışında sadece 26 kez rakip fileleri bulabildi. Sörloth ise bu rakama tek başına ulaştı. Ligde 19 kez ağları havalandıran Norveçli, kupada 4 , Avrupa’da 2 gol attı. Neredeyse takımı kadar gol kaydeden Sörloth, Trabzonspor’da kariyerinin en iyi günlerini yaşıyor. Artık Avrupa devleri onu istiyor.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler