Sörloth ve Kamil Ahmet için açıklama geldi

Trabzonspor'a bir iyi bir kötü haber

Sörloth ve Kamil Ahmet için açıklama geldi

Trabzonspor kulüp doktoru M. Hakan Ayaz, sakatlıkalrı olan futbolcular Alexander Sörloth ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İki oyuncuya da MR çekildiğini belirten Hakan Ayaz, “Yapılan muayene ve tetkiklerinde sol ayak 1. metatarsofalengial (başparmak) eklem çevresinde ödem, dış yan bağ grade 1 strain, tespit edilen Alexander Sörloth’un klinik gidişatı iyi yönde olup Pazar günü oynanacak Medipol Başakşehir maçında oynamasında bir sakınca olmadığı düşünülmektedir. Gaziantep FK maçı sonrası arka adele şikayeti olan Kamil Ahmet Çörekçi’nin ise yapılan muayene ve MR tetkikleri sonucu sol hamstring kas grubu biceps femoris kasında grade 2 strain tespit edilmiş olup, tedavisine devam edilmektedir. Futbolcumuzun sahalara dönüş süresi 3-6 hafta olarak öngörülmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler