Sörloth Süper Lig’de lider

Alexander Sörloth bu istatistikte Süper Lig’de lider durumda.

Sörloth Süper Lig’de lider

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un başarılı golcüsü Alexander Sörloth Süper Lig’de en fazla gole katkı sağlayan oyuncu konumunda.

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında 19.01.2020 Pazar günü saat 16:00’da Şenol Güneş Spor Kompleksi Medicalpark stadında Kasımpaşa ile karşılaşacak. 

Bu karşılaşma öncesinde Trabzonspor’un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth’un Süper Lig’e yakaladığı performans dikkat çekiyor. Kasımpaşa maçında Teknik Direktör Hüseyin Çimşir’in gol yolundaki en büyük silahı olacak olan 24 yaşındaki 1.95’lik oyuncu, Ligde en fazla gole katkı yapan oyuncu konumunda.

Sörloth, 17 gole direk katkı yaparken 12 gol 5 asistlik performans sergiledi. Sörloth’un Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası maçları da dahil edildiğinde toplamda 15 golü bulunuyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor