Sörloth milli takımda yine boş geçmedi

Trabzonspor'un golcüsü Sörloth, milli takımda 61. dakikada golünü attı.

Sörloth milli takımda yine boş geçmedi

EURO 2020 Elemeleri F Grubu'nda Norveç, Malta’ya konuk oldu. İspanya ile İsveç'in ardından 3. sırada yer alan Norveç, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Norveç'e galibiyeti getiren goller 7'de Joshua King ile öne geçen Norveç'e Malta 40'da Paul Fenech'le karşılık verdi.

Skoru belirleyen gol ise 61. dakikada Trabzonspor'un yıldız golcüsü Alexander Sörloth'dan geldi. Berge'nin asistinde ağları sarsan Sörloth, Norveç Milli Takımı'yla son 3 maçta 4 gol kaydetti.

Bu sonucun ardından 17 puana yükselen Norveç, 3. sırada yer aldı ve play-off oynamaya hak kazandı. Malta ise 3 puanla son sırada kaldı.

Norveç, 67'de Joshua King ile bir de penaltı atışından yararlanamadı.

Trabzonspor'daki başarısını Milli Takıma da yansıtyan Sörloth, Bordo-Mavi formayla çıktığı ligde 11 maçta 6 gol, 3 asist yaparken, Avrupa Ligi'nde de 8 maçta 2 gol, 1 asist kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor