Sörloth krallığı geri aldı

Trabzonspor'un yıldız ismi attığı iki golle gol krallığına yerleşti.

Sörloth krallığı geri aldı

Konyaspor karşısında 2 kez sahne alan Trabzonspor’un yıldız golcüsü Alexander Sörloth, toplam 23 gole ulaştı ve Cisse’yi geçerek yeniden zirveye çıktı.

Sezon başında Crystal Palace'dan satın alma opsiyonuyla iki sezonluğuna 750 bin euro'ya kiralanan Sörloth, dün iki kez sahne olarak 23 gole ulaştı ve Cisse'yi geçerek krallık yarışında liderliğe yükseldi. Ligde 23, Türkiye Kupası'nda 6 maçta 6, Avrupa kupalarında ise 8 maçta 2 gol olmak üzere 46 maçta 31 gol kaydetti.

Sörloth, Karadeniz devinde de en golcü dönemini yaşadı. Norveç Ligi'nde 2014-2015 sezonunda 13 gol kaydeden 24 yaşındaki forvet, bordo-mavili takımda 23 golle kariyerinin en skorer dönemini geçiriyor. Fırtına, 1.95'lik kulenin gol attığı bir maçı ilk kez kaybetti. Sörloth attığı gollerle 39 puana katkı sunmayı bildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor