FIFA Kulüpler Dünya Kupası Grup B mücadelesinde Paris Saint-Germain ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan Fransız devi PSG, sahadan 4-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı.
Maçın ikinci yarısında, 70. dakikada oyuna dahil olan Norveçli golcü Alexander Sörloth, önemli bir fırsatı değerlendiremedi. 81. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya arka direkte bomboş pozisyonda vuruşunu yapan Sörloth, topu üstten farklı şekilde dışarı gönderdi. Kaçan bu net pozisyon, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve kısa sürede global çapta gündem oldu.
Trabzonspor’un eski yıldızlarından olan ve Atletico Madrid ile Haziran 2028’e kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncu, geride kalan sezonda 51 maçta 24 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.
Kaynak: