Sörloth imzayı attı! İşte ilk sözleri

Trabzonspor'da yeni transfer Sörloth için imza töreni düzenlendi

Sörloth imzayı attı! İşte ilk sözleri

Trabzonspor,İngiltere Premier Lig takımlarından Cyristal Palace’dan kiralık olarak transfer ettiği Norveçli forvet oyuncusu Alexander Sörloth ile sözleşme imzaladı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Alexander Sörloth 2 + 2 yıllık mukaveleyle bordo mavilil takıma dahil oldu.

İmza töreninde konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Bugün yine genç bir futbolcumuzun transferini gerçekleştirdik. İhtiyacımız olan nokta pozisyonlara transferlere devam ediyoruz. Her transfer olduğu gibi bu transfer de biraz sıkıntılı oldu. Bu süreç içerisinde hem sporcunun kendisi, hem menajeri hem de Cyristal Palace kulübü son derece yardımcı oldular. Gece yarılarına kadar görüşmelerimiz oldu. Büyük bir sabır gösterdiler, biz de sabır gösterdik. Alexander’ın teknik kapasitesi ve teknik özellikleri üzerine yorum yapmak tabii ki benim haddim değil. İzleme komitesinin vermiş olduğu rapor ve teknik heyetin verdiği onay doğrultusunda gerçeklemiş bir transfer. Ancak şunu söyleyebilirim ki; dün Obi Mikel ile ilgili olarak söylemiş olduğum sözler Alexander için de geçerli. Biz sadece bir futbolcu, sadece bir forvet transfer etmiyoruz. Aynı zamanda çok iyi bir atlet transfer ediyoruz. Kendisi spor etik ve ahlakına son derece bağlı, örnek bir sporcu ve örnek bir forvet. Daha sonra öğrenmiş bulunuyoruz ki babası 1993 senesinde Bursaspor’da forvet olarak oynamış ve kız kardeşi de Bursa’da doğmuş. Bir şekilde bu topraklarda, 25 yıl önce yine sporcu olarak hizmet etmiş bir babanın oğlunu transfer etmiş bulunuyoruz. Alexander diğer oyuncularımız gibi forma satışına katıldı ve 500 adet forma aldı. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Takımımıza, camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Sörloth imzayı attı! İşte ilk sözleri

Alexander Sörloth ise, “Böyle büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Hep yukarı seviyelere hep zirveye ve ofansif futbol oynamak isteyen bir kulübe geldiğimi biliyorum. Hem Başkanımızdan hem de kulübümüzdeki herkesten çok olumlu mesajlar aldım. Takımımıza katılmayı ve takım arkadaşlarıma yardımcı olmayı ve hep birlikte maçlar kazanmayı dört gözle bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler