Sörloth için menajerler kapı aşındırıyor

Trabzonspor Sörloth için kararını verdi!

Sörloth için menajerler kapı aşındırıyor

Süper Lig'de lider durumda bulunan Trabzonspor'un bu başarısındaki en büyük paya sahip olan isimlerden biri şüphesiz Alexander Sörloth.

Norveçli attığı gollerle bordo-mavili ekibi taşırken, Avrupa'nın devlerini de peşine takmayı başarmıştı.İspanyol devi Real Madrid'den Almanya'nın köklü kulüplerinden Bayern Münih'in Sörloth'u transfer etmek istediği iddia edilmişti. Sörloth için Napoli ve Sevilla'nın da devrede olduğu öne sürülmüştü.

MENAJERLER DEVREYE GİRDİ

Norveçli yıldız için bordo-mavili kulübün kapısını çalan menajerlerin, "Onay verirseniz Real Madrid, Napoli ve Sevilla'dan hemen teklif getirebiliriz. Hem de istediğiniz rakamlara" dedikleri öğrenildi.

Ancak yönetim bu önerileri, "Gelecek sezon için hedeflerimiz çok daha yüksek. O yüzden Sörloth'u bırakmaya niyetimiz yok. Oyuncumuzu rahat bırakın" sözleri ile nazikçe geri çeviriyor.

Uğurcan, Ekuban ve Nwakaeme ile ilgili çıkan transfer haberlerinden de rahatsız olan yönetim, resmi yetkisi olmayan menajerlerle görüşmeme kararı da aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor