Sörloth için bu kez Fenerbahçe iddiası

Trabzonspor'un eski golcüsü Sörloth manşetlerden inmiyor

Sörloth için bu kez Fenerbahçe iddiası

Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte transfer çalışmaları hız kazandı. Transferde ismi en fazla anılan oyunculardan biri de Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth...

Tekrar Trabzonspor'a dönebileceği konuşulan Sörloth ile ilgili her gün yeni bir iddia gündeme getiriliyor. Dün Sörloth için Beşiktaş iddiası ortaya atılırken bugün de Fenerbahçe iddiası konuşulmaya başlandı. Hatta sosyal medyada Trend Topic listesinde #ComeToFenerSorloth başlığı yer aldı.

Leipzig ile sözleşmesi devam eden Sörloth'u kiralamak isteyen takımlardan birinin de Fenerbahçe olduğu öne sürülüyor.

24 GOLLE KRAL OLDU

Sörloth, Süper Lig'de 2019-2020 sezonunu kaydettiği 24 golle gol kralı olarak tamamladı. 24 yaşındaki Norveçli forvet, Necmi Perekli, Fatih Tekke, Gürcü oyuncu Şota Arveladze ve Burak Yılmaz'dan sonra bordo-mavili takım forması altında gol krallığı başarısı gösteren 5. isim olmuştu.

TÜRKİYE KUPASI'NDA ATIŞTILAR...

O dönem Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maça Alexander Sörloth ile Emre Belözoğlu arasındaki gerilim maça damga vururken Norveçli golcü konu hakkında ülkesinin basınına "Çok konuştu, bazı tahrikler oldu. Sinir bozucuydu. Ben de ona biraz sessiz olmasını söyledim" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Öte yandan daha önce bir Fenerbahçeli taraftarın Sörloth'a sarı lacivertli takıma gelmesi için yaptığı çağrıya golcü futbolcunun sevgilisi "Asla" şeklinde yanıt vermişti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler