Sörloth coştu bir kere

Trabzonspor’da Alexander Sörloth durdurulamıyor... Ligde çıktığı son 4 maçta da skora katkı veren ve bu süreçte 3 gol, 2 asistlik performans sergileyen Norveçli oyuncu, dün de Gaziantep’i affetmedi.

Sörloth coştu bir kere

Trabzonspor'un sezon başında İngiliz ekibi Crystal Palace’tan 750 bin Euro karşılığında 2 yıllığına kiraladığı Alexander Sörloth, şova devam ediyor...

Ligdeki son 4 maçta da skora katkı vermeyi başaran ve bu süreçte 3 gol, 2 asistlik performans sergileyen Norveçli golcü, dün de Gaziantep FK karşısında yıldızlaştı. 23 yaşındaki forvet oyuncusu, 9. dakikada Daniel Sturridge’in attığı golde asisti yapan isim olurken, bu golden sadece 5 dakika sonra sahneye kendisi çıktı.

Avrupa’da 2 tane attı

Yıldız oyuncu, 14’te karşı karşıya kaldığı pozisyonda Lodygin’i geçti ve topu boş kaleye gönderdi.

Ligin ilk haftasında Kasımpaşa karşısında ağları sarsan Sörloth, 8. hafta sonunda ligde 5 gol, 3 asiste ulaştı ve tam 8 gole direkt olarak katkı sağladı. Avrupa’da da 2 gole imza atan genç oyuncu, Fırtına’ya 10 gollük bir katkıda bulundu.

Sörloth’un ortaya koyduğu pefrormansla, Bordo-Mavili yönetimin ne kadar doğru bir hamle yaptığını da gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor