Sörloth bir gol daha atarsa…

Sörloth bir gol daha atarsa dünyaca ünlü futbolcuyu yakalayacak.

Sörloth bir gol daha atarsa…

Ligin 16 gol, 5 asistle en skorer ismi olan Alexander Sörloth, durmak bilmiyor... 

750 bin Euro'ya geldiği Trabzonspor'da her hafta adından söz ettiren Norveçli forvet, son olarak Türkiye Kupası'ndaki B.B. Erzurumspor karşılaşmasında ağları havalandırmayı başardı.

31 maçta toplamda 21 gole ulaşan 24 yaşındaki oyuncu, Avrupa'nın en golcü 14. ismi durumuna geldi. Kariyer rekorlarını altüst eden Sörloth'un üst sıraları zorladığı listede, yine Norveçli olan Dortmund'un 19 yaşındaki futbolcusu Erling Haaland (26 maçta 36 gol) zirvede yer alıyor.

Sörloth bir gol daha atarsa 22 gollü Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe ve Raheem Sterling gibi isimleri de yakalayacak. Rakip ayırt etmeden gollerini atmaya ve asistlerini yapmaya devam eden Sörloth, Trabzonspor kariyerinde 17 farklı takıma karşı skor buldu.

Başarılı oyuncu; Beşiktaş, Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe ağlarını havalandırdı, Avrupa'da Sparta Prag ile oynanan her iki maçta da gol atmıştı..
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor