Soner: Biz gireriz kalırız ama...

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Soner Aydoğdu maç sonu açıklamalarda bulundu.Soner, "takımdaki arkadaşlarımı kutluyorum. İstediğimizi aldık. Hem lige hem UEFA'ya hazırlanmaya çalışıyoruz. İnşallah bunun devamı gelecek. Çok fazla açık olmayan bir takımdı.

Soner: Biz gireriz kalırız ama...

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Soner Aydoğdu maç sonu açıklamalarda bulundu.

Soner, "takımdaki arkadaşlarımı kutluyorum. İstediğimizi aldık. Hem lige hem UEFA'ya hazırlanmaya çalışıyoruz. İnşallah bunun devamı gelecek. Çok fazla açık olmayan bir takımdı. Biraz açılırlar diye düşünüyorduk ama yine kapandılar. Biz istediğimizi aldık. Trabzonspor forması her zaman şampiyonluğa oynar. 2 senedir UEFA'da iyi yerlere geliyoruz. Ligdede her zaman şampiyonluğa oynayacağız. Kim oynarsa oynasın herkes Trabzonspor için burada. Bizler gideriz kalırız ama herkes Trabzonspor için elinden geeni yapacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor