Son dakika Trabzonspor transfer haberleri

Trabzonspor kamp çalışmalarına başlarken transfer çalışmalarını sürdürüyor. İşte son dakika Trabzonspor transfer haberleri

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor transfer haberleri...

Devre arası transfer döneminin başlamasıyla takımlar kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını başladı. Bu noktada ara transfer dönemine Trabzonspor Badou Ndiaye transferiyle hızlı başladı.

Antalya'da 5 Ocak itibariyle kamp çalışmalarına başlayan bordo mavililer bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni transfer Badou Ndiaye'nin de kampa katıldığı bordo mavililerde bir çok farklı isimde gündeme gelmeye devam ediyor.

Trabzonspor transfer haberlerinde 5 Ocak Pazar günü itibariyle en çok öne çıkan gelişmeler şu şekilde;

Nedelev Gündemde

Fırtına, Bulgaristan'ın Botev Plovdiv takımında forma giyen Todor Nedelev'e kancayı attı. Yönetimden edinilen bilgilerle de doğrulanan bu transfer girişiminde Bulgar futbolcuyla temasların sıklaştığı öğrenildi.  Her iki kanatta ve merkez orta sahada oynayabilen Bulgar yıldızın kulübüyle 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 26 yaşındaki futbolcu Bulgar Ligi'nde 18 maçta 7 gol, 3 asistle oynuyor. Kupada da 2 golü var.

Trabzonspor transfer haberleri...

Talisca Yok

Adı sıkça gündeme getirilen Beşiktaş'ın eski yıldızı Talisca için bir girişim olmadığı öğrenildi. Çin'in Evergrande takımında forma giyen Brezilyalı yıldızın burada yıllık yaklaşık 8 Milyon Euro'ya yakın kazanması da bu transferin gerçekçilikten uzak olarak yorumlanmasına neden oldu

Trabzonspor transfer haberleri...

Öncelik İki Mevkide

Edinilen bilgilere göre Trabzonspor iki kanatta oynayabilen bir futbolcu ile bir 10 numara transferi gerçekleştirmek istiyor. Bu noktada çalışmalarını sürdüren bordo mavililer listedeki isimlerle temaslarını sıklaştırdı. Öte yandan stoper mevkisi için ise şimdilik transfer düşünülmüyor.

3 İsim Yolcu

Trabzonspor bir yandan kadrosunu güçlendirmeye çalıştırırken bir yandan da bazı futbolcularla yollarını ayırmayı düşünüyor. 1 yıllık sakatlığının ardından takıma dönen Onazi ve beklenen performansı gösteremeyen Avdijaj ile Fıratcan Üzüm için gelecek tüm teklifler değerlendirilmeye alınacağı bildirildi. Teklif gelmemesi halinde sözleşmelerinin feshedilebileceği de konuşulanlar arasında

Trabzonspor transfer haberleri...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor