Son Avrupa fatihi Uğurcan!

Trabzonspor'da en son Avrupa maçına çıkan isim Uğurcan Çakır...

Son Avrupa fatihi Uğurcan!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de 4. lüğü garantilemesinin ardından, Bordo-Mavililer'e Avrupa yolu gözüktü. Bu sezon Ümraniyespor'a elenerek Türkiye Kupası'ndan elenen Trabzonspor, en kötü ihtimalle UEFA Avrupa Ligi'ne 3. Ön Eleme Turu'ndan katılacak.

Trabzonspor ile şuanki kadrodan en son bir Avrupa maçına çıkan isim ise Uğurcan Çakır olmuştu.

2015/16 sezonunda Shota Arveladze yönetiminde UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Lüksemburg temsilcisi Differdange 03'ı elemiş, ardından 3. Eleme Turu'na Rabotnicki ile karşılaşmıştı. Birçok hikayeye sebep olan o karşılaşmalarda ilk maçta rakibine 1-0 mağlup olan Bordo-Mavililer, Trabzon'da ki rövanş maçında rakibi ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Kupaları'na veda etmişti.

Rabotnicki ile oynanılan ilk müsabakada 90 dakika forma giyen Uğurcan, 06.08.2019 tarihinde oynanılan rövanş maçında ise yedek kulübesinde beklemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor