Sivasspor kaptanından Trabzonspor maçı öncesi açıklamalar

Sivasspor kaptanı Hakan Arslantaş, Trabzonspor ile karşılaşacakları Süper Kupa Final karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sivasspor kaptanından Trabzonspor maçı öncesi açıklamalar

Trabzonspor’un 30 Temmuz Cumartesi günü saat 20:45’te oynayacağı Süper Kupa Final maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Hakan Arslantaş, karşılaşma öncesi Trabzonspor’u değerlendirdi.

Hakan Arslantaş açıklamalarında “Sezonu tam bitirdiğimde noktadayız tekrardan aynı hikâyeyi sonlandırmak başlatmak gibi amacımız vardı güzel bir kamp geçirdik sezona hazırlanırken aklımızın kenarında Süper Kupa finali vardı. Heyecanlı şekilde kupa finalini bekliyoruz."

"En önemli etken Rıza Hoca"
"Dediğiniz gibi özellikle 3 yıldır Avrupa kupalarında ülkemizi temsil ediyoruz. Ligde de iyi gidişatımız oldu kupayla taçlandırdık. En önemli etken Rıza Hoca diyebilirim. İyi yönetim var. Sağlıklı koşullar sunuyor bize. Kulüpteki yerli oyuncuların fazlalığını söyleyebilirim. Sahip çıkan yerli oyuncular var. Yabancılar da öyle. Ama yerli oyuncuların sahip çıkması olarak söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor