"Sissoko Trabzonspor'a sıcak bakıyor"

Trabzonspor'un transfer etmek için girişimlerde bulunduğu Sissoko hakkında başkan yardımcısı Gencağa Meriç açıklamalarda bulundu.

"Sissoko Trabzonspor'a sıcak bakıyor"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor gelecek hafta başlayacak lig öncesi hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan transfer çalışmaları için arayışlarını sürdürüyor.


Bordo-mavili takımın transfer listesinde yer alan İngiliz  kulübü Tottenham forması giyen Sissoko hakkında başkan yardımcısı Gencağa Meriç Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Meriç yaptığı açıklamada "Sissoko Trabzonspor’a gelmeye sıcak bakıyor. Oyuncu konusunda bir sıkıntımız yok fakat kulübü ve hocası oyuncuyu bırakma niyetinde değil. Kiralama formülünden çok oyuncuya gelecek daha yüksek fiyat teklifi ile transfer etmek niyetindeler" dedi.

Tottenham forması giyen oyuncu ile son kararı kulübü ve hocası vereceğini kaydeden Meriç, "biz gerekli girişimlerimizi yaptık" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor