Sosyal medyada, hediye olarak bir Trabzonspor forması istediği videoyu paylaşan küçük Nazdar, taraftarların gönlünü fethetmişti. Sevimliliği ve bordo-maviye olan tutkusu ile kısa sürede gündem olan minik taraftara Başkan Ertuğrul Doğan'dan jest geldi.
Başkan Doğan, Şırnak’ta yaşayan Nazdar ve ailesini Trabzon’da oynanacak Trabzonspor - Rizespor maçına özel olarak davet etti. Bunun üzerine, küçük Nazdar ve ailesi, Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın'ın vasıtasıyla kente geldi ve bordo mavililerin Rizespor'u 2-0 ile geçtiği maçı tribünden takip etti.
Nazdar, maç öncesi bordo-mavili futbolcularla birlikte seremonide sahaya çıktı. Tribünler küçük Nazdar'ı alkışlarla karşılarken, ailesi de duygulu anlar yaşadı.
Maçın ardından canlı yayında Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulunan Şırnaklı aile, gönülleri bir kez daha fethetti.
Nazdar'ın babası, Trabzon’da olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Bütün çocuklarım Trabzonsporlu. Şırnak’tan buraya geldik, ilk kez geldik. Çocuğumdan dolayı buradayız. Başkan sağ olsun davet etti, geldik ve maçı izledik. İnşallah bundan sonra bütün maçlara geleceğiz,” ifadelerini kullandı.
Nazdar'ın abisi ise çocukluğundan bu yana Trabzonspor sevgisiyle büyüdüğünü dile getirdi: “5 yaşında Trabzonspor taraftarıydım. Okula giderdim, arkadaşlarım 'Niye Trabzonspor?' diye sorardı. Çocuk aklımla ‘Rengi güzel’ diyordum. Sağ olsun başkanımız bizi maça davet etti. ‘Bize her yer Trabzon’ dedi.”
Kaynak: